Coming soon

Onze medische centra

Centrum voor Biologische monsterafname

Terug naar de lijst van de centra

CENTRUM VOOR BIOLOGISCHE MONSTERAFNAME/LABORATORIUM

City-Clinic CHIREC Louise is een centrum voor monsterafname dat ideaal gelegen is, op enkele minuten te voet van onze laboratoria in Cavell en Park Leopold. U kunt gebruik maken van de vlot toegankelijke parking en wordt er te woord gestaan in het Nederlands, Frans, Spaans en Engels. Een warm onthaal en comfort staan bij ons voorop. 

Voor de medische analyses gebruiken de CHIREC-laboratoria krachtige en erkende technieken die beantwoorden aan de kwaliteitsnormen, de good practice voor laboratoriumonderzoek en die de veiligheidsnormen en de deontologie naleven.

Om zo'n hoge kwaliteit te kunnen garanderen, laten de laboratoria regelmatig externe audits uitvoeren. Bovendien beschikken ze over een ISO 9001-certificaat.

De afdeling klinische biologie van CHIREC beschikt over vier laboratoria in Brussel en Waals-Brabant die de klok rond geopend zijn (Cavell, Eigenbrakel, Park Leopold en Sint-Anna Sint-Remi).

Als aanvulling op de medische analyses bieden de laboratoria de expertise aan van hun acht klinische biologen, die altijd bereikbaar zijn om de voorschrijver raad te geven in verband met de keuze van de analyses, de interpretatie van de resultaten en een optimaal gebruik van de klinische biologie.

De analyseresultaten worden per post of elektronisch doorgestuurd, zoals de voorschrijvende arts verkiest. U kunt ook zelf thuis een kopie krijgen als u dat wenst.

Uurroosters

Maandag - van 7u30 tot 13u15

Dinsdag - van 7u30 tot 16u45

Woensdag - van 7u30 tot 16u45

Donderdag - de 7u30 tot 15u45

Vrijdag - van 7u30 tot 13u15