Coming soon

Onze medische centra

Tandheelkundige kliniek

Terug naar de lijst van de centra

TANDHEELKUNDIGE KLINIEK

De laatste twintig jaar vond in de tandheelkunde een enorme evolutie plaats als gevolg van grote vooruitgang op het vlak van biomaterialen en diagnosetechnieken. Dit is nu een bijzonder gespecialiseerde, multidisciplinaire tak van de gezondheidszorg die hoogtechnologische middelen gebruikt.

Daarom vindt u bij City-Clinic CHIREC Louise een aantal van de beste algemene tandartsen en tandartsen die gespecialiseerd zijn in endodontie, tandesthetiek, orale implantologie, parodontologie, orthodontie en maxillofaciale chirurgie. Zij werken samen volgens de principes van moderne therapeutische concepten.

Qua uitrusting beschikt onze afdeling over de recentste tandheelkundige technologieën. Zo gebruiken wij in onze radiologieafdeling Dental Cone Beam Computed Tomography (CBCT), die driedimensionale beelden levert waarmee we een diepgaande anatomische analyse kunnen uitvoeren en een precieze diagnose kunnen stellen om tot een aangepaste therapeutische oplossing te komen. De City-Clinic CHIREC Louise is het eerste centrum in de BENELUX met een dergelijk toestel van de nieuwste generatie.

Om de veiligheid van onze patiënten te verzekeren, beschikken we ook over een state of the artuitrusting voor sterilisatie. In City-Clinic CHIREC Louise is hiervoor een volledige zone voorbehouden en we hebben er nauwlettend op toegezien dat we over de beste uitrusting beschikken om zo elke onontbeerlijke stap in de sterilisatieketen te respecteren.

Tot slot kiezen we voor de tandheelkundige producten en materialen systematisch voor het hoogste segment en de best mogelijke kwaliteit, zodat we geen compromissen hoeven te sluiten als het op uw behandeling aankomt.

Het is onze ambitie om u een unieke, warme structuur voor tandverzorging te bieden, die uitstekende prestaties levert en aan de top staat qua kennis en technologie.