Coming soon

Over uw nieuwe polikliniek CHIREC

Over uw nieuwe City-clinic

CHIREC en Brussels Quality Medicals bundelen hun expertise en openen een polikliniek in het hart van de LOUIZA-KASTELEINWIJK, in de Louizalaan 235B.

Nabijheid, persoonlijke service, comfort en kwaliteit zijn de kernwaarden van dit ambitieuze project. Wij bieden algemene en gespecialiseerde geneeskundige zorg, klinische biologie (afnames en analyses), pre en postoperatieve behandelingen, medische beeldvorming en alle tandheelkundige specialiteiten aan.

Het aanbod en de diversiteit zijn onze constante zorg, en we zijn ervan overtuigd dat een zo compleet mogelijke behandeling onontbeerlijk  is voor de patiënt. Daarom zijn er in uw City-Clinic CHIREC Louise talrijke projecten en medische zorgtrajecten mogelijk waarin verschillende specialiteiten verenigd zijn voor screening, behandeling en begeleiding bij complexe aandoeningen.

  • Borstkliniek van het Chirec Cancer Institute
  • Kliniek voor multipele sclerose
  • Obesitaskliniek
  • Tandheelkundige kliniek
  • Check-up kliniek

Danzij de nauwe banden met de CHIREC-eenheden en de nabijheid van het Edith Cavell Ziekenhuis en het Park Leopold Ziekenhuis kunt u genieten van de hoogtechnologische geneeskundige expetise van het ziekenhuisnetwerk. Mocht dat nodig blijken, dan is het mogelijk uw persoonlijke begeleiding hier te verlengen.

In uw City-Clinic CHIREC Louise krijgt u een attente service met de bedoeling dat u uw afspraken zo kunt plannen dat ze uw tijdsindeling zo weinig mogelijk belasten. Heel handing is de openbare parking die zich onder het gebouw bevindt en ook het gedigitaliseerde beheer van uw afspraken: u kunt precies zien wanneer u aan de beurt bent en hoe lang de consultatie ongeveer zal duren.

U zult ook aangenaam verrast zijn door de inrichting van onze infrastructuur en de uitrusting waarvan u gebruikt kunt maken. Tot in het kleinste detail proberen wij het u zo comfortabel mogelijk te maken. De douches die u kunt gebruiken, onze ontbijtservice, wifi-toegang of de vriendelijke en behulpzame teams: wij stellen alles in het werk om van City-Clinic CHIREC Louise uw keuze voor medische zorg te maken

 

De City-Clinic CHIREC behoort tot één van de beste ziekenhuisnetten in Europa en biedt een ronduit moderne en kwaliteitsvolle visie op geneeskundige zorg in uw buurt.

MULTIDISCIPLINAIRE MEDISCHE EXPERTISE

Wij organiseren een aanpak met een multidisciplinair team voor preventie, behandeling en follow-up van verschillende aandoeningen. Dankzij die aanpak kunnen we de patiënt een behandeling op maat aanbieden en inspelen op zijn persoonlijke behoeften. Alles verloopt volgens een algemene visie. Elk aspect verdient aandacht: de aandoening en zijn bijwerkingen, maar ook de socio-psychologische omgeving en familiale, sociale en professionele problemen.

PATIËNT EN THERAPEUT DICHT BIJ ELKAAR

City-Clinic CHIREC Louise bevindt zich pal in het stadscentrum en wil een persoonlijke relatie opbouwen met al haar patiënten. Hen goed kennen en begrijpen, verhoogt de doeltreffendheid van de diagnosestelling en van de behandeling.

City-Clinic CHIREC Louise wil de voorkeurslink tussen de huisarts en onze specialisten zijn. We hechten extra belang aan de wensen van onze confraters en aan de verwachtingen die ze koesteren over de follow-up van hun patiënten. City-Clinic CHIREC Louise beschouwt de huisarts als een essentiële schakel in haar aanpak en nodigt hem, indien nodig, uit om actief deel te nemen aan het multidisciplinaire traject. In elk geval kan hij rekenen op kwalitatieve informatie over het bezoek van zijn patiënten aan City-Clinic CHIREC Louise.

City-Clinic CHIREC Louise wil ook de link vormen tussen de patiënt en de hoogtechnologische medische ziekenhuisinstellingen. City-Clinic CHIREC Louise beschikt over dezelfde informatica-uitrusting als de vijf grote ziekenhuizen die deel uitmaken van het CHIREC-netwerk. Bijgevolg hebben we complete toegang tot alle informatie, wat de patiënten de beste garantie biedt dat bij een ziekenhuisopname rekening wordt gehouden met al hun gegevens. Die relatie tussen het buurtcentrum en het ziekenhuis is typisch voor City-Clinic CHIREC Louise.

WELZIJN EN COMFORT

In City-Clinic CHIREC Louise heerst hoegenaamd niet de functionele ziekenhuissfeer, maar vindt u een comfortabele, warme ruimte met een moderne inrichting. Het oog voor detail draagt sterk bij tot het comfort van onze patiënten. Ontbijt, douches, kleedkamers, meertalig onthaal, een aangename wachtruimte: bij alles wordt aan uw comfort gedacht.

De vakkennis van onze artsen, de multidisciplinaire aanpak en de hoogwaardige medische uitrusting staan ten dienste van het welzijn van de patiënt en de doeltreffendheid van de zorg.